Ansiomerkkejä AKOL:n vuosikokouksessa 27.-28.4.2024

AKOL:n vuosikokouksessa Jyväskylässä Aikuisopettajien liitto myönsi AKOL:n kultaisen ansiomerkin yhdistyksemme Taina Kaasalaiselle ja Panu Pesoselle. Kuvassa kokouksessa ansiomerkin saaneita.

Panu Pesonen muikeana ansiomerkki rinnassaan. Seurana hänellä ansiomerkin saanut

Luksian ammattiyhdisysaktiivi.

Yhdistyksen virkistysmatka Pärnussa

Yhdistyksen jäseniä vietti mukavan viikonlopun Pärnussa. Ilmat suosivat ja paluumatkalla porukka kävi tutustumassa Rummun järveen, jossa sijaitsi entinen vankila osin veden alla.

Yhdistyksen syyskokouksessa jaettiin ansiomerkkejä

Yhdistyksemme anoi ja luovutti syyskokouksessaan 7.11.2018 jo eläköityneille yhdistyksemme aktiivelle Hannu Heikalle ja Jarmo Suomiselle Aikuisopettajien liiton AKOL ansiomerkit. Kuvassa istuva Jarmo oli monia vuosia yhdistyksemme puheenjohtaja ja keskellä seisova Hannu pitkäaikainen aikuisopettajien luottamusmies ja yhdistyksemme taloudenhoitaja. Onnittelut ansioituneille.

Virkistysmatka Haapsaluun 9.-10.6.2018

Yksitoista yhdistyksemme jäsentä oli mukana vuosittaisella yhdistyksemme virkistysmatkalla, joka tällä kertaa suuntautui Haapsalun idyliseen rannikkokaupunkiin Virossa. Tarjolla oli mukavaa yhdessä oloa, nähtävyyksien kiertelyä, kylpyläpalveluja sekä luonnollisesti myös ruumiin ravintoakin. Paluumatkalla käytettiin aikaa myös ammattiyhdistysasioiden perkaamiseen.

AKOL:n edulvalvontakoulutus 3.-4.2.2017

Mika Aaltonen ja Panu Pesonen osallistuivat AKOL:n edunvalvontakoulutukseen 3.-4.2.2017 Akava-talossa Pasilassa.

Aikuisopettajien liiton vuosikokous 16.-17.4.2016 Långvikissa Kirkkonummella

Aikuiskouluttajien liiton 48. vuosikokous pidettiin konferenssihotelli Långvikissa Kirkkonummella. Kokouksen puheenjohtajisto ja sihteeristö vasemmalta oikealla: 2. puheenjohtaja Mika Aaltonen, 1. puheenjohtaja Riitta Larne, 1. sihteeri Mika Vyyryläinen ja 2. sihteeri Panu Pesonen.

Vuosikokous valitsi yhdistyksemme puheenjohtajan Mika Aaltosen AKOL:n hallitukseen Laaksojen aikuiskouluttajien Aki Leppälän varahenkilöksi seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Tieto ei tunnelmaa laskenut kokousviikonlopun iltajuhlassa.